Het laatste nieuws

Van krantenartikelen tot andere media-items. Ontdek inspirerende verhalen, leuke nieuwtjes en belangrijke informatie, en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Het logeerverhaal van Trudy

Nieuwsbrief Juli

18-07-2024

Maandelijks delen we een respijt- of logeerverhaal in onze nieuwsbrief. We hopen hiermee te inspireren en nog meer beleving van Het Buitenhuis te delen. Wil je het gehele verhaal van Trudy lezen? Bekijk het bovenstaande artikel. De namen in de verhalen zijn fictief om de privacy te beschermen.

Het respijtverhaal van Luc en Marianne

Nieuwsbrief Juni

18-06-2024

Maandelijks delen we een respijt- of logeerverhaal in onze nieuwsbrief. We hopen hiermee te inspireren en nog meer beleving van Het Buitenhuis te delen. Wil je het gehele verhaal van Luc en Marianne lezen? Bekijk het bovenstaande artikel. De namen in de verhalen zijn fictief om de privacy te beschermen.

Het logeerverhaal van Gerrit

Nieuwsbrief Mei

13-05-2024

Maandelijks delen we een respijt- of logeerverhaal in onze nieuwsbrief. We hopen hiermee te inspireren en nog meer beleving van Het Buitenhuis te delen. Wil je het gehele verhaal van Gerrit lezen? Bekijk het bovenstaande artikel. De namen in de verhalen zijn fictief om de privacy te beschermen.

Ik dacht dat ik hier opgeborgen werd...

Wijde Wormer Journaal

01-05-2024

Buitenhuis lijkt meer op hotel dan zorglocatie.

Noordhollands Dagblad

02-03-2024

Het Buitenhuis is meer een vakantieoord dan een zorglocatie. En dat beamen ook Gerda (77) en Wietse (79). De eerste keer dat Gerda kwam in Wijdewormer was ze sceptisch. “Ik keek er zo erg tegenop” zegt ze. “Ik weet niet wat mij te wachten staat zonder Wietse. Maar het was als een warm bad. Ik verbaas me over de luxe hier. De kamers zijn heel mooi en de medewerkers zo lief. Ze schillen zelfs mijn appeltje voor me”.

Deze bijzondere ervaringen en meer worden besproken in het artikel van Het Noordhollands Dagblad. Ook projectleider Marjoleine vertelt over de voortgang van het Buitenhuis. Je kunt het artikel hier lezen;

Lees het artikel

Het logeerverhaal van Anna

Nieuwsbrief April

08-04-2024

Maandelijks delen we een respijt- of logeerverhaal in onze nieuwsbrief. We hopen hiermee te inspireren en nog meer beleving van Het Buitenhuis te delen. Wil je het gehele verhaal van Anna lezen? Bekijk het bovenstaande artikel. De namen in de verhalen zijn fictief om de privacy te beschermen.