Een uitzonderlijk uit- en thuisgevoel

Een nachtje logeren, een weekje weg of een dagje uit. Het Buitenhuis biedt verschillende arrangementen.

Een illustratie van een bloem

Eigentijds concept

Het concept van Het Buitenhuis is nieuw in de regio Zaanstreek-Waterland. Het biedt eigentijdse respijtzorg dat zich onderscheidt door de combinatie van hospitality en zorg. Er wordt zowel vanuit de behoefte van de mantelzorger als vanuit de behoefte van de gast gewerkt. Leidend is de respijtzorgbehoefte van de mantelzorger wat zich vertaalt in verschillende (unieke) respijtarrangementen.

Excellente zorgverlening wordt geboden in een gastvrije omgeving waar zowel door de mantelzorger als de door gast een vakantiegevoel wordt beleefd.

Verschillende arrangementen

Coffee & Care dagarrangementen

Het Buitenhuis biedt logeer- en dagarrangementen. Een verblijf wordt vooraf geboekt. In overleg is een verblijf op korte termijn, zoals dezelfde dag of volgende dag, mogelijk.

We bieden:

  • Coffee & Care dagarrangementen
    De Coffee & Care arrangementen zijn flexibel te boeken tussen 8.00 en 22.00 uur van maandag t/m zondag. Voor de Coffee & Care arrangementen bieden wij een warm welkom in de koffiekamer, aansprekende activiteiten, lunch, rustmomenten en diner, afhankelijk van de gewenste verblijftijden.
  • Logeerarrangementen
    • Gepland kortdurend logeren (1 of 2 nachten)
    • Gepland langdurig logeren (in geval van vakantie of medische behandeling mantelzorger) met een maximumduur van 3 weken
  • Niet geplande logeeropvang (indien kamers beschikbaar zijn)

Een activiteitenprogramma is onderdeel van de Coffee & Care arrangementen in Het Buitenhuis. Logeer- en daggasten kunnen hieraan deelnemen. Rechts zie je de weekindeling zoals we hem nu aanhouden. We spelen graag in op actualiteiten, waardoor er nog wel eens een activiteit bij komt.

Meer weten? Bel naar 06-21915461 of stuur een mail naar hetbuitenhuis@zorgcirkel.nl

Illustratie van een maan

Financiering

Een verblijf in Het Buitenhuis kan bekostigd worden vanuit de Wmo (gemeente), de Wlz (zorgkantoor) of op basis van PGB. De respijtzorg die Het Buitenhuis biedt is specifiek voor de inwoners van regio Zaanstreek Waterland. Er is vanuit de Wmo geen indicatie nodig voor een verblijf in Het Buitenhuis. Kom je van buiten de regio, dan is een verblijf alleen mogelijk op korte termijn als er een kamer beschikbaar is. Je betaalt zelf een vast bedrag voor de servicekosten. Voor 2024 bedraagt dit 19.50 euro per dag.